Cocuk Masalları

Wiki Article



Çevremizin ve ihvanımızın tavırları, yaptıkları ve davranışlarının bizleri bile etkilediği ve çevremiz ile bizim de kazalandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçer dikkatli olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

Bu hakları ihlal fail kişiler, 5846 adetlı Kuruntu ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 skorlı Türk Ceza Kanununda arsa yer hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.

Yaşanmış komik hikayeler denilince akla kazık insanlar gelir. Bazı insanoğlu yasevimliığı vakaları insanlarla paylaşıp eğlenmek derunin vakaları hikayeleştirerek anlatırlar.

Ormanların birinde bir sivrisinek evetşarmış. Bu sivrisinek tüm hayvanları rahatsız edercesine kral bulunduğunu argüman ediyormuş. Her önüne gelen hayvana zihin tutuyormuş. Tekrar hayvanlara laf ederken teselsül kurbağaya gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının arslan bulunduğunu söylemiş.

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve arkadaşlarınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın hepsi bu arada eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Masallar kategorimizde sitemizin hevesli editörleri tarafından uzun saatler boyunca incelenip süzgeçten geçirildikten sonrasında oluşturulan ve gösterilen masallarımız bulunmaktadır.

Aslanı dinlenirken keyifsiz etmeye mebdelamış. Ben ormanlar kralı sivrisinek, sen kendini kral zannederken esasta bana itaat etmelisin,

Bir müddet sonra kaybolduğunu başkalık fail keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın başüstüneğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini böylelikle anlamış .

masallar

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

  Bir varmış bir yokmuş… Geçmiş hin içinde, kalbur saman içinde, develer tellal iken, pireler ise berber dükkânı iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı mukabilma dedi ki gel benim tarafıma.

Bir varmış bir yokmuş, geçmiş dönem içinde kalbur saman zarfında bir arada yaşayan leylek grubu varmış. Her yıl havalar soğuduğunda…

Bir varmış bir yokmuş geçmiş bugün içre kalbur saman ortamında develer tellal iken pireler perukar iken ormanın derinliklerinde hümayun bir…

Unutulmayan dirlik hikayeleri ve enteresan hikayeler arasında sık kesif duyulan bu hikâye nispeten ilginç bir mevzuya sahiptir.

İyilik perisi, Çok ırak diyarlarda her insana etki geçirmek isteyen ve lütuf ettiğinde ışıklı olan bir peri evetşarmış. bu periye millet iyilik yapmayı sevdiğinden iyilik perisi diyerek seslendirmiş. İyilik perisi kimin desteğe ihtiyacı var ise hemen taliına harcama…

Bir varmış bir yokmuş… önce mevsim süresince kalbur saman içinde bir orman varmış. Bu ormanda bir çok meyve ağacı varmış…

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page